Acesta este centrul de ajutor bloggerbook, pentru orice alte întrebări sau nelămuriri ne puteți contacta oricând prin mijloacele puse la dispoziție în partea de jos a paginii.

Întrebări posibile

Bloggerbook este un serviciu dedicat bloggerilor începători care își doresc să se lanseze în mediul online și să devina cunoscuți, pentru mai multe detalii accesează pagina www.bloggerbook.ro/start

Poți crea un cont pe bloggerbook prin 2 modalități, folosind pagina ta personală de facebook sau prin înregistrarea directă pe site prin completarea unui formular, în ambele situații, acesează pagina www.bloggerbook.ro/inregistrare

Completează formularul dupa care apasă pe butonul Finalizează înscrierea.

Pentru a te conecta la contul de bloggerbook, apasă în partea de sus pe pictograma de conectare și introdu datele tale de utilizator, poți folosi numele de utilizator sau adresa de email pentru conectare.

Trebuie sa ai un cont activ pentru a putea scrie un articol pe bloggerbook.

  1. Apasă pe pictograma crează de langa poza de profil sau accesează Tabloul de bord
  2. Alege formatul în care vrei sa postezi și poți începe să scrii, dacă nu reusești să termini articolul îl poți salva ca ciornă și poți continua mai târziu.
  3. Odată publicat, articoul trebuie verificat de către moderatorii site-ului, dacă articolul tău respectă toți termenii și condițiile bloggerbook, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp posibil, până atunci îl poți găsi în camera de așteptare.

 

La secțiunea articolele mele din profilul tău personal ai 3 link-uri sub meniul de navigare în momentul în care intri la secțiunea posts.

  • Approved – Articole aprobate.
  • Pending – Articole în așteptarea moderării.
  • Drafts – Ciorne.

Pentru orice alte întrebări, ne poți contacta oricând direct pe facebook sau pe pagina de contact a site-ului www.bloggerbook.ro/contact

Editarea informațiilor din profil

Cum editez poza de profil?

Intră în profilul personal și apasă pe aparatul foto din poza de profil, rulează pagina în jos și selectează o poză.

Cum editez poza de copertă?

Intră în profilul personal și apasă pe aparatul foto de pe poza de copertă, rulează pagina în jos și selectează o poză.

 

Cum adaug informațiile personale?

În secțiunea profil, apasă pe butonul editare, completează toate informațiile și apasă pe butonul Salvează modificări.

Află ce înseamna fiecare poziție din editarea profilului.

Nume: Numele tău de blogger care apare în toate postările, acesta poate fi o poreclă sau chiar numele real. Acest nume poate fi modificat ori de câte ori dorești.

Short Description: Este descrierea scurtă care apare în profilul tău, sub nume.

Long Description: Aceasta este o descriere mai lungă care apare sub toate postările tale, exact ca în poza de mai jos.

G1 Socials: Aici vă puteți introduce adresa tuturor canalelelor dvs. sociale, cum ar fi facebook, youtube, instagram, etc. Nu este necesar să le completați pe toate.

Dacă completați spre exemplu adresa de facebook, aceasta va apărea atât pe profilul dvs personal sub poza de copertă, cât și in toate articolele postate de dvs.

Cum îmi schimb parola?

În proflul tău, intră la secțiunea setări aici îți poți schimba adresa de email, parola și alte setări.

Setări de confidențialitate și notificări.

În secțiunea setari din profilul tău, poți alege cine poate să îți vizualizeze profilul și ce tipuri de notificări poți să primești prin email.

Cauți altceva?

Pentru orice alte întrebări, ne poți contacta oricând direct pe facebook sau pe pagina de contact a site-ului www.bloggerbook.ro/contact